Ingredienser:
500 gr kartofler
1 lille bundt løvstikke
2 æbler
1 håndfuld bælgede ærter
1 potte ærteskud
1 bundt bredbladet persille
50 gr. hasselnødder
100 gr. bacon
DRESSING:
2 spsk sød sennep
1 spsk honning
1 usprøjtet citron
3 spsk. mayonnaise
2 dl. youghurt naturel
salt og peber
Skær kartoflerne i mundrette bidder, og kog dem i letsaltet vand m/ et par kvist løvstikke. Afkøles
Skyl æblerne og skær dem i fine tynde både.
Bland kartofler m/ æbler, ærter, ærteskud og persilleblade.
Hak hasselnødderne og drys dem over salaten.
Steg bacon i skiver sprød på panden og læg dem efterfølgende på fedtsugende papir.
Læg det oven på salaten.
DRESSING: Rør sød sennep sammen med honning og citronsaft. Tilsæt mayonnaise og yoghurt. Rør dressingen sammen. Krydr med salt og peber.
Dryp dressingen over salaten og sæt resten af dressingen frem på bordet i en skål.
Del på Facebook