Bunden til et godt måltid

* I en travl hverdag kan det til tider være svært, at finde tid til at lave et sundt og bæredygtigt aftensmåltid. Vi kan alle stå i en situation, hvor vi kommer sent hjem fra arbejde og måske hurtigt skal ud af døren igen, men vi skal lige nå at have aftensmad.

* Derfor er der behov for hurtige og nemme – sunde og bæredygtige aftensmåltider. Ud over begrænset tid til at lave mad, vil det for nogle også være en udfordring at finde tid til at handle ind. Det er en udfordring, der kan bevirke at mange vil gå efter den nemme måske mindre sunde og bæredygtige løsning.

* Hvordan kan et aftensmåltid blive hurtigt og nemt uden at gå på kompromis med sundhed og bæredygtighed?

* Hos Storøhage Kartofler har vi udviklet en kartoffelbund, der giver et både hurtigt og nemt – sundt og bæredygtigt convenience produkt. Bunden er bagt, og klar til at komme ønsket fyld på. Tilberedningstiden er kun 10 min. ved 250 grader for opvarmning af bund med fyld.

Bunden tilgodeser både sundhed og bæredygtighed. Kartoflerne er rige på vitaminer og mineraler, der findes i skrællen og i kartoflen - derfor er hele kartoflen brugt. Kartoflerne er dansk producerede, afgiver et lavt klimaaftryk og samtidig reduceres madspildet ved at bruge kartoflerne med skræl.