4 personer
1 pose bagekartofler fra Storøhage
1 spsk olivenolie
1 l vand
1 spsk herbamare bouillon
250 ml madlavningsfløde 18%
TILBEHØR
1-2 pk bacon
Nogle skiver daggammelt hvidt brød, fx surdejsbrød
Olivenolie
Salt
Kartoflerne skrælles (evt.) og skæres i tern. Svitses i en tykbundet gryde i olivenolie i ca. 5 min. Hæld vand over og tilsæt bouillon. Lad det simre i ca. en halv time. Blendes i gryden med en stavblender, herefter tilsættes fløde og suppen varmes igennem.
Bacon skæres i tern og svitses på en pande, kan evt. tørre lidt på et stykke køkkenrulle inden servering.
Brød skæres i tern og steges som croutoner på panden, til de er sprøde. Drys salt over.
Servér suppen varm med bacon og brødcroutoner til.
Del på Facebook