Ingrdedienser:
Kødsovs:
500 gr. oksefars
1 pk. bacon i tern
1 stort løg
2 fed hvidløg
5 tsk tomatpuré
1 spsk paprika
1 tsk chilipulver
salt og peber
Kartoffelmos:
1 kg skrællede kartofler til mos
1 bdt persille
1 bdt. purløg
2 dl. creme fraiche
Salt og peber
Revet mozzarella-ost
Start med at koge kartoflerne med salt.
Svits løg, hvidløg og bacon i noget olie. Put derefter kødet i og steg det sammen med løg mm.
Put herefter tomatpuré og div. krydderier i.
Pisk kartoflerne sammen med creme fraiche, purløg, persille, salt og peber.
Smør et fad med margarine og put kødet i bunden.
Put den revne ost oven på kødet, og læg kartoffelmosen ovenpå.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
Del på Facebook