Kartoffelgullasch
Kartoffelgullasch

Ingredienser:
750 gr. Skrællede kartofler
2 gulerødder
2 løg
1 grøn peberfrugt
1 spsk olie
1,5 dl purerede tomater
2 dl vand
1,5 spsk paprika
1 spsk eddikev Salt og peber
2 spsk klippet purløg

 

Sådan gør du:

  1. Kartoflerne skæres i store tern og koges!
  2. Gulerødder, løg og peberfrugt renses, skæres i tern og svitses i olien i en gryde.
  3. De purérede tomater, vand, paprika og eddike tilsættes, og det hele koger ved svag varme i 15 minutter.
  4. Smages til med salt og peber!
  5. De varme kartoffeltern vendes med gulerødderne o.s.v i gryden!
  6. Og tilsidst drysses friskklippet purløg over!
  7. Serveres sammen med groft brød og blandet salat!
Del på Facebook