Koteletter i fad
600 gram Fadkoteletter fadkoteletter vejer ca. 100 gram stykket
    Hvedemel

    Salt
    Peber
    Karry
     
2   Porrer

2   Løg
250 gram Champignoner
1000 gram Kartofler
     
2.5 dl. Madlavningsfløde 18 %
100 gram Revet ost, mozzarella


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Kom mel, salt, peber og godt med karry i en dyb tallerken og vend kødet heri. Svits koteletterne på en varm pande til det er gylden på begge sider. Kom herefter kødet i et let smurt ildfast fad.

Pil løgene og skær dem i tynde ringe.
Rens porrerne grundigt (Ca. 2 cm. fra bunden sættes kniven i midten af porren og skæres resten af vej op, så kan de skylles godt indeni) Skær dem så i ca. 1 cm. Svits løg og porrer og kom det ovenpå kødet.

Rens champignonerne godt og skær dem i tynde skiver (brug æggedeler) Svits champignonerne og kom dem oven på kødet.

Snit kartoflerne i en foodprocessor eller på et rivejern. Svits kartoflerne og kom det på så det dækker hele fadet. Kom evt. lidt ekstra salt over retten.

Hæld lidt mælk eller madlavningsfløde ved og kom reven ost ovenpå.

Skal have ca. 1 time i ovnen.

Tips:

Kan man godt lide maden smager af noget, skal man ikke spare på hverken salt, peber eller karry. Kan serveres med flutes eller råkost af en art.


Read more at https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/28290/koteletter-i-fad-med-laag-af-kartofler#LYPltkMKE4rU8Zqv.99
Del på Facebook