Kartoffelring

350 g bacon i skiver
1 kilo bagekartofler
1 løg
1 dl. groft hakket persille
150 g. revet mozzarella
salt og peber


Skæl og skær kartoflerne i tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern, så skiverne bliver helt tynde. Gør det samme med løget. Smør en randform og beklæd den med bacon. Lad gerne baconen ligge lidt ud over kanten. Læg kartoffelskiver og løgskiver i et lag. Drys med lidt peber og salt (pas på baconen er salt) og lidt finthakket persille. Drys lidt revet ost. Gentag til formen er fyldt. Tryk det godt sammen. Baconen foldes ind over formen (det kan ikke lukke sammen). Bag kartoffelgratinen på en 200 grader varm grill,  i ca. 90 minutter. De er lang tid om at blive møre. Skær med en kniv, baconen fra kanterne og vend gratinen ud på et fad. Skæres i skiver og serveres

 

Opskriften stammer fra grillvenner.dk

Del på Facebook