Nem og lækkert aftensmad til 4 pers
marts.jpg

Til 4 personer

Tilberedningstid:
45 minutter

Ingredienser:
4 kartofler
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
125 gram champignon
2 spsk.olie

Æggemasse:
4 æg
2 spsk.hvedemel
1 dl.letmælk
2 tsk.salt
1 tsk.hvid peber
1 tsk.revet muskatnød
2 spsk.hakket persille
2 tomater skåret i tynde skiver

 

Sådan gør du:

  1. Kartofler og gulerødder skrælles og rives groft.

  2. Peberfrugt og champignon renses og skæres i tynde skiver.

  3. Olien varmes på en pande, og de revnegulerødder steges i 1 minut.

  4. De revne kartofler tilsættes og steges videresammen med gulerødderne i 3-4 minutter.

  5. Vend hele tiden de revne gulerødder og kartoflerså retten ikke brænder på.

  6. Tilsæt nu peberfrugt og champignon og steg videre i 2-3 minutter.

  7. Ingredienserne til æggemassen blandes til en jævn masse og hældes over de stegte grøntsager.

  8. Skru ned til svag varme.

  9. Efter 5 minutter lægges tomatskiverne i en krans langs kanten på stegepanden, og æggekagen steger videre i ca.10 minutter til æggemassen er stivnet.

 

Del på Facebook