Spansk kartoffelsalat

Ingredienser

  • 1 kg Lammefjordskartofler
  • 200 gr chorizo
  • 2  store løg
  • 2-3 Røde snackpeberfrugter
  • 4 Tomater
  • 4 spsk Rødvinsedike
  • 1/2 tsk paprika
  • - Salt
  • - peber
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bakke eller pose (100 gr) rucola

Skær kartoflerne i tern, ca. 1½ x 1½ cm.

Kog dem i 10 min. og hæld vandet fra. Skær chorizoen i tern og svits i en stor gryde uden fedtstof.

Skær løg og snackpeberfrugter i tynde skiver og svits dem sammen med chorizoen i 5 min. og rør ofte.

Tilsæt kartoflerne og svits dem sammen med chorizo og grøntsager i 5 min.

Skær tomaterne i tykke både og hak hvidløget fint, og bland med kartofler.

Smag til med paprika, vineddike, salt og peber. Skyl rucolaen og hak den groft, og vend den i kartoffelsalaten lige inden servering.


Del på Facebook