Frittata

4 pers.

Ingredienser:

1/2 BLOMKÅL

1/2 SPIDSKÅL

1/2 KG KARTOFLER

1/2 - 1 RØDLØG

1 POSE REVET MOZZARELLA OST

1/2 DL MÆLK

12 ÆG

SALT OG PEBER

 

Kartoflerne skæres ud i små stykker og koges al dente (hvis ikke man har en rest i køleskabet, klar til brug).

De øvrige grøntsager skæres ud i små stykker

Mælk og æg piskes sammen.

En bradepande på ca. 20 x 30 cm fores med bagepair, og kartoflerne kommes i bunden.

Herefter fordeles halvdelen af osten på kartoflerne, og de øvrige grøntsager tilføjes, og der afsluttes med resten af osten.

Tilsidst hældes æggemassen over grøntsager, så de dækkes.

Retten kommes i en forvarmet ovn på 160 grader (varmluft) i ca 30 min.

Serveres med et godt brød, og evt. kød

Det er en "tøm køleskabet"-ret, hvor der kan bruges mange forskellige grøntsager (eks. broccoli, porrer, rød peber osv.)

God fornøjelse

 

 

Del på Facebook