Jordskokkesuppe m/æbler

4 pers.

 

1 stort løg

3 fed hvidløg

Skæres i små stykker og brunes i bunden af en gryde. 

500 g jordskokker

500 g kartofler

Skrælles og skæres i mindre stykker og brunes også i gryden.

Derefter tilsættes ca. 1 liter hønsefond og så skal det koge til det er mørt.

Lidt af væsken tages fra og gemmes! Herefter blendes kartofler og jordskokker. Hvis den er alt for tyk, tilsættes lidt af væsken igen.

Tilsidst tilsættes ca. 1 spsk piskefløde og ca. 1 spsk Balsamico!

Smages til med salt - vær opmærksom på at bacon også tilsætter suppen salt, så vær lidt påpasselig med at "oversalte".

 

Tilbehør:

1 pk bacon i tern

2 æbler

Flutes

Bacon steges på en pande indtil det er sprødt.

Æblerne skrælles, kernehuset fjernes og æblerne skæres ud i små stykker.

Flutes lunes, og så er der klar til servering:-)

 

Del på Facebook