Det nyeste tiltag

Ingredienser: 

400 g Lammefjordskartofler 

13 g kikærtemel 

20 g vand 

2 g salt

1 g peber

1 g oregano

 

Fremgangsmåde:

Skyl kartoflerne. Sæt 2 mm skiven i foodprocessoren og kør de skyllede kartofler i gennem. 

Bland kikærtemel, vand og krydderi i en skål til en ensartet masse.

Bland massen sammen med kartoflerne og læg skiverne på et stykke bagepapir i en cirkel med en diameter på 23 cm.

Læg først et stykke bagepapir oven på bunden og læg herefter en bradepande ovenpå for at lægge pres på bunden. 

Bag bunden 20 minutter under pres ved 175 grader (over/under varme).

Fjern bradepanden og bagepapiret, og bag efterfølgende bunden 15 min ved 200 grader. 

 

Bunden nedkøles og vakuumpakkes, og lægges i køleskab. 

 

Når bunden skal bruges, tøes den op, og så fylder man det på man allerbedst kan li´, det kunne f.eks. være pesto, cherrytomat og mozzarella. Eller en hel klassisk pizza med tomat, skinke og ost. Det er kun fantasien og smagsløgene, der sætter grænser:-)

 

Del på Facebook