Porretærte

4 pers.

Ingredienser:

Bund:

150 gr. kold smør

200 gr. fuldkornshvedemel

1/4 tsk salt

1 æg

 

Skær smørret i små stykker, og smuldr det i melet sammen med saltet, og herefter tilsættes ægget og det hele samles til en kugle.

Pak dejen i husholdningsfilm ,og læg det i køleskabet i 30 min.

Tænd ovnen på 180 grader (varmluftovn)

Imens tilberedes fyldet:

2 porrer skæres i skiver

2 stk stegt kyllingebryst skæres i mundrette stykker

1 pk. bacon i tern steges på panden

5 æg og 1,5 dl mælk piskes sammen

200 gr. revet mozzarella

 

Smør tærtefadet med margarine, og rul dejen ud og placer det i fadet.. Prik hul med en gaffel og forbag dejen i 10 min.

Tag fadet ud og placer fyldet i nævnte rækkefølge:

Kylling, bacon, porrer og ost, og kom tilsidst det sammmenpiskede æg og mælk ud over.

Bages i ovnen i 30 min

 

 

 

 

Del på Facebook